Even voorstellen...


Welkom op de homepage van de familie Arnoldus. Of beter gezegd, van Don, Marie-Louise (1951-2011), Joyce en Jessica Arnoldus.

Met z'n viertjes woonden we in Oudkarspel, een klein dorpje halverwege Alkmaar en Schagen in de provincie Noord-Holland. De jongste twee zijn inmiddels 'uitgevlogen' naar respectievelijk Alkmaar en Aalsmeer. En Marie-Louise is helaas in 2011 overleden. Sindsdien is Don gepensioneerd en woont hij alleen, maar vervelen doet hij zich niet!

Hoe ons gezin - en in feite onze gehele familie - in elkaar zit, blijkt uit de gegevens van onze stamboom, die het leeuwendeel uitmaakt van deze website. Genealogie is namelijk een van de hobby's van de 'heer des huizes'. Hoe dat zo gekomen is en meer over z'n andere hobby's kan hij beter zelf vertellen.

Van tijd tot tijd worden de genealogische pagina's uitgebreid :
 

   Dynamische stamboom Francois (Frans Lois) ARNOLDUS (1783-1821)
Als experiment zijn de ons bekende gegevens van deze stamboom bewerkt met het programma Dynamic Family Tree van Michael Horey. Het resultaat is een grafische stamboom waarin rechts van de hoofdpersoon -de zogeheten proband- vier generaties voorouders staan en links van de proband diens nazaten. Elke persoon is aan te klikken met de muis waarna de stamboom verschuift of er verschijnt in een apart venster informatie over de persoon in kwestie. Van nog levende personen wordt alleen de naam getoond. Soms zijn foto's beschikaar.

Wat deze site nog meer te bieden heeft, staat aan de linkerkant onder Rubrieken.

Klik hier voor een handleiding over het gebruik van deze website.

Veel plezier en...  kom nog eens terug !  

Gebruik voor het beste resultaat browsers van Firefox of  Microsoft.
Er wordt regelmatig aan deze website gewerkt. Alle suggesties zijn van harte welkom.


Home NL Home Eng. Naar begin van deze pagina UP
Copyright © 1997-2016 Don Arnoldus, Oudkarspel
URL: http://www.xs4all.nl/~donaldus/arnoldus/main/intro_nl.htm
Laatst bijgewerkt 19 maart 2016